Ultimele noutati site de anunturi auto


Jun 01, 2020

Relansare site anunturi auto

 

Relansare site anunturi auto

Relansam pentru dumneavoastra site-ul de anunturi auto weltcars.com cu o noua conducere si un nou design, pe parcurs se va mai lucra la designul siteului, de aceea va rugam sa ne trimiteti sugestii pe adresa de contact info@weltcars.com, fiecare sugestie este bine venita si va fi rasplatita cu beneficii in cadrul site-ului de anunturi.

Am devenit parteneri oficiali cu inca doua site-uri:

 site de anunturi general

https://vindeurgent.ro

site anunturi auto

https://www.autoplus24.ro

 

Cu stima,

Echipa WeltCars.com

 

 



Jul 04, 2018

Camp nou pentru valabilitate ITP

Weltcars.com site de anunturi auto a adaugat un nou camp in cadrul adaugarilor de anunturi auto.

Campul nou se numeste "Valabilitate ITP" si este de tip data pentru ca sa puteti selecta data pana in care autoturismul are ITP daca acesta are ITP.

Pentru autoturismele cu ITP expirat selectati data in care a expirat, iar pentru autoruismele care nu sunt inmatriculate, nu selectati nici o data, acest camp nefiind unul obligatoriu.

Echipa Weltcars.com



Sep 16, 2017

Functie noua pe weltcars.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum weltcars.com site de anunturi auto gratuite, iti ofera functia de editare a desrierii cu functii HTML astfel anuntul tau sa scoata in evidenta elementele importante. Toate functiile sunt facute cat mai simplu pentru utilizatori, fiecare functie avand propriul buton.

Editor HTML pentru anunturi auto

In total sunt 16 butoane si 2 meniuri dupa cum se vede si in imaginea de mai sus.

BUTOANE

1. Ingrosare text (bold text)

2. Inclinare text (italic text)

3. Subliniere text (undeline text)

4. Aliniere text pe stanga

5. Alinere centrala text

6. Aliniere text pe dreapta

7. Justify, aliniere cu margini egale

8. Lista cu buline

9. Lista cu numere

10. Indent text

11. Stergere Indent

12. Culoare text

13. Culoare fundal text

14. Bara orizontala

15. Adaugare Link

16. Stergere Link

MENIURI

1. Marime font

2. Tip format

 

Toate aceste functii au fost introduse ca dumneavoastra sa puteti un creea o descriere cat mai profesionala pentru anuntul dumneavoastra. Daca aveti intrebari sau sugestii va rugam sa ne contactati pe adresa de email info@weltcars.com



Jul 28, 2017

Facebook Login

Autentificare directa cu facebook pe Weltcars.com

 

Pentru a face cat mai simpla utilizarea site-ului weltcars.com am adaugat si autentificare directa cu contul de facebook, astfel ca nu mai este nevoie sa furnizati toate datele pentru inregistrarea, acestea fiind preluate direct de pe contul de facebook.

Pentru a se putea face autentificarea bazata pe contul de facebook, va trebui sa aprobati ca aplicati de autentificarea sa primeasca access la datele dumneavoastra.

Datele care se preiau direct de catre aplicatie:

  • Numele si prenumele
  • Adresa de email
  • Adresa dumneavoastra

ATENTIE! Weltcars.com nu va posta niciodata in numele dumneavoastra si nu va cere date precum (nume de utilizator sau parola).

Daca sunteti autentificat pe facebook in momentul in care dati click pe 'Autentificare cu Facebook' atunci va trebuii doar sa acceptati ca aplicatia sa primeasca access.

In cazul in care nu sunteti autentificat pe facebook, datele cerute pentru atentificare sunt direct pe site-ul de la facebook. ACESTE DATE NU SE VOR TRIMITE CATRE NIMENI ALTCINEVA, NICI MACAR SITE_UL NOSTRU NU LE VA VEDEA SAU INREGISTRA!

 


Mergi sus
Acest site foloseste cookie. Prin continuarea navigarii in cadrul site-ului weltcars.com sunteti implicit deacord cu aceste cookie-uri. Citeste mai multe aici.
Anuleaza